mysummits.blogg.se

Resorna till topparna!

Vegetarian

Publicerad 2014-11-20 09:19:48 i Allmänt,

Har nog glömt berätta att jag inte äter kött här. På Väg uppför Kilimanjaro gjorde jag det men då fick man äta det som serverades och då åt jag nog vad som helst för att få så mycket energi som möjligt och för att undvika höjdsjuka. 

Men sedan jag kom ner har jag inte ätit kött, bara fisk. Tycker inte att djuren har det vidare bra här så därför vill jag inte äta dem. Jag förstår att de som bor här sköter djuren så bra dom bara kan och att dom måste ha kött men jag behöver det inte därför kan jag oxå avstå. 

Men det är svårt att hitta vegetarisk mat här igår hade jag två alternativ - vegetarisk smörgås eller vegetarisk hamburgare så jag tog hamburgaren det va grillad paprika i som va god annars va det inget speciellt. Jag har verkligen svårt för maten här just nu, måste försöka hitta en annan restaurang ikväll. 

Mitt nya hotell hade iaf god frukost jämfört med de andra hotellet i Paje som va riktigt dåligt. Dom hade yoghurt här så min mage blev lite lycklig! 

Känner att det tar på energin att ha svårt att få i sig mat, hade behövt energi gel till mina morgonträningar, men just nu biter jag bara ihop och kör ändå, brukar tänka på 160km loppet genom death valley när jag är ute och springer på morgonen för att bli lite positiv. Det är inget lopp jag ens drömmer om att springa men vem vet en dag kanske jag är redo för den utmaningen med och då kan jag tänka tillbaka till mina lätta pass på Zanzibars vita stränder. 








Det va verkligen lågvatten imorse. Nej nu ska jag nog ta ett dopp i poolen och läsa mountain madness har precis kommit till avsnittet om Kilimanjaro!
//Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Jag är en tjej på 28 år som lever ett aktivt liv med resor, OCR, bergsklättring och sportklättring, marathon och ultralopp, motorcyklar, dykning, monté, snowboard, boxning och hundar. Följ gärna mig i jakten på mina toppar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela