mysummits.blogg.se

Resorna till topparna!

Nya AW!

Publicerad 2017-08-30 22:49:53 i Allmänt,

Ja när betydelsen AW (After Work) gått från hur många glas vin kan jag dricka och fortfarande orka jobba imorgon till hur många gånger kan jag bära en 20kg dunk uppför 300 höjdmeter o över två hinder och fortfarande klara av att jobba imorgon?! Svaret är 3!


Eller jag hade väl klarat fler gånger men 3 räckte ;) 

Idag va de AW ute på bergets hinderbana o jag trodde väl vi skulle hoppa o leka men istället blev de tävling för military Fitness! När jag såg pokalerna startade tävlingshjärnan. Första starten va kval och sedan semifinal och slutligen final där jag hamnade på en grym 2:a plats efter Karin Karlsson vilket jag är väldigt nöjd med me tanke på att hon är Sveriges bästa om inte en av världens bästa OCR löpare! 

Så de var en kul och annorlunda AW. Mest trött i ryggen efter dunken men annars är de lugnt. 900 höjdmeter, 6 hinder och med 20 kilo på ryggen/axeln är inte fy skam! 

Om

Min profilbild

Emelie

Jag är en tjej på 28 år som lever ett aktivt liv med resor, OCR, bergsklättring och sportklättring, marathon och ultralopp, motorcyklar, dykning, monté, snowboard, boxning och hundar. Följ gärna mig i jakten på mina toppar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela