mysummits.blogg.se

Resorna till topparna!

Skrytinlägg om Nikki

Publicerad 2016-01-29 10:13:58 i Allmänt,

Måste skryta lite om min underbara hund Nikita, igår tog vi ett löppass i stan, förbi liseberg och tillbaka och det gör mig riktigt glad att se så många löpare ute på kvällen, detta va mellan 7-8. Nikita springer på som en boss och zick-zackar mellan alla människor utan att bry sig det minsta, till och med andra hundar bara tittar hon på. Hon e så jävla grym, världens bästa träningskompis!
 
Sprang förbi svenska mässan där dom höll på att lasta av motorcyklar till mässan, jag va tvungen att stanna och dregla en stund. Tror inte jag ska gå på MC-mässan i år det kommer vara för mkt fina hojar så de kommer sluta med att min Suzuki får sällskap i garaget :O
 
Nikita gjorde en till så jävla rolig grej igår så jag bröt ihop av skratt, hon fick sitt vanliga dampryck i soffan och kom med en sån fart o smällde in i väggen så hon släckte tacklampan med arslet xDRoligaste jag sett på länge och knappen sitter rätt högt upp med!
 
Den där hunden förgyller hela mitt liv <3
Ha en bra fredag!
//Emelie

Om

Min profilbild

Emelie

Jag är en tjej på 28 år som lever ett aktivt liv med resor, OCR, bergsklättring och sportklättring, marathon och ultralopp, motorcyklar, dykning, monté, snowboard, boxning och hundar. Följ gärna mig i jakten på mina toppar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela