mysummits.blogg.se

Resorna till topparna!

In a heartbeat

Publicerad 2016-02-04 14:04:05 i Allmänt,

Tjo!
Torsdag idag, veckorna går så fort! Igårkväll drog jag till Domen och klättrade en timme de räckte för att köra slut på armarna. Ikväll är det boxning som gäller!
 
Jag har även börjat ta trapporna upp till jobbet, tänkte att kan jag gå uppför i flera timmar med tung packning kan jag gå 11 våningar. Blir lite snurrig på vägen ner bara.
 
Börjar äntligen komma in i vardagen igen och sömnen o träningen. Det tar sin tid efter att man varit borta så länge. Många frågar mig om jag ångrar att jag åkte till Sydamerika och inte kom upp på toppen men absolut inte. Varför ska man ångra ett häftigt äventyr?
Det va fantastiskt att klättra, alla berg är vackra och jag kom ner med nya erfarehneter och vänner. Jag skulle vilja åka tillbaka. Någon gång hoppas jag att jag kommer att göra det. Nu känner jag berget och vet vilka utmaningar som står framför mig. Förhoppningsvis råkar jag inte ut för I'll Ninô ingen om jag åker tillbaka.
 
Elbrus kommer jag också att åka tillbaka till, det är ett berg jag håller varmt om hjärtat. Elbrus va fantastiskt vackert och jag träffade sånna fantastiska människor där, jag kommer aldrig glömma hur kul vi hade det när vi satt och spelade kort och körde olika lekar utan att ens tala samma språk, och hur dom lyfte upp mig när jag va besviken över ovädret som drog in och tvingade oss att vända. Den erfarenheten hade jag nytta av på Aconcagua. Ibland misslyckas man utan att man kan rå på det och se det som en styrka istället att en dag kunna återvända och ge järnet ända till toppen 10 gånger starkare än innan!
 
Jag får också frågan om jag gett upp drömmen om seven summits, men det har jag inte. Skulle jag få chansen att klättra Everest skulle jag ta den! Jag kommer aldrig sluta klättra i berg och jag kommer kanske aldrig att få chansen att klättra Everest men ja älskar fortfarande drömmen jag har om att kanske göra det. Man ska aldrig sluta drömma eller ge upp hoppet som sina drömmar, vem vet en dag kanske dom slår in <3
 
Lägger upp en favoritbild från Aconcagua, det va faktiskt Anina som påpekade det roliga i bilden, jag står i linne och är jätte glad medans alla andra har stora jackor på sig, vet inte om det är jag som är solarn' eller dom andra som e fryskottar ;)
Ha en bra dag
//Emelie

Om

Min profilbild

Emelie

Jag är en tjej på 28 år som lever ett aktivt liv med resor, OCR, bergsklättring och sportklättring, marathon och ultralopp, motorcyklar, dykning, monté, snowboard, boxning och hundar. Följ gärna mig i jakten på mina toppar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela